Naši milí tramvajáci po dobu "lockdownu" v ČR snižujeme cenu naší hry o 30% na 349 Kč. Prodlužujeme minimálně do 30.4.2021!

Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VV Avatar autora Věra Valterová | 7.4.2021
Příjemné jednání, rychlost, kvalitní zpracování. Už se těšíme na rozšíření hry.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme za milé hodnocení a přejeme krásné dny.
LS Avatar autora Lenka Sieravská | 6.4.2021
Vše v naprostém pořádku, rychlost, ochota, doporučuji...
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme velmi za příznivé hodnocení.
M Avatar autora Mája | 2.4.2021
Velká spokojenost, dárek pro tramvaják z Prahy ????
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 2.4.2021
Moc děkujeme a přejem hodně zábavy.
T Avatar autora Tomáš | 20.3.2021
Hra došla v pořádku za pár dní,všem doma se nám líbí :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 2.4.2021
To nás těší ... a věříme, že se Vám bude líbit i rozšíření.
K Avatar autora Káta | 18.3.2021
Rychlé zaslání, hra je moc fajn i pro mého 4,5 letého syna (hrajeme jednodušší verzy).
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 19.3.2021
Děkujeme za milé hodnocení. Užijte si tramvajové zábavy.
M Avatar autora Mirka | 15.3.2021
Vše v naprostém pořádku, hra bezvadná, mohu jen doporučit :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 15.3.2021
Děkujeme moc za milé hodnocení, paní Mirko. Ať se Vám hra hezky hraje.
KJ Avatar autora Karel JAKUBŮ | 21.2.2021
Hra je jednoduchá, dorazila velice rychle. Jsem spokojen. Jen doufám, že zaniklých tramvajových tratí nebude přibývat, a to ani lokálních železnic, sice by byly hry hezké, ale toto naše dědictví je třeba rozvíjet a nikoliv rušit, i navzdory "BUDE LÍP" vládě. ;-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 21.2.2021
Děkujeme moc, pane Karle... naše trať zanikla bohužel díky rozdělení města a politice jako takové. Věřím, že jiné tratě již toto ani nic jiného nepotká.
D Avatar autora Daniela | 14.2.2021
Perfektní komunikace, rychlé doručení
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 14.2.2021
Děkujeme moc za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená, paní Danielo.
P Avatar autora Petra | 14.2.2021
Velká spokojenost se zbožím i dodáním. Hra vypadá velice dobře, má zajímavé téma a české autory. Doporučuji.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 14.2.2021
Děkujeme paní Petro, za milou reakci. Přejeme mnoho hezkých chvil z naší těšínskou tramvají:-)
L Avatar autora Lukáš | 22.12.2020
skvělé! krásné i vtipné provedení, zábavná pravidla. dodání expresní, komunikace s tvůrci jak u štamprle!
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 23.12.2020
Milý Lukáši ... děkujeme Ti a přejeme, aby tvoje tramvaj vždy dojela na konečnou a měla spousty zajímavých zastávek života. krásné svátky a úspěšný rok 2021. :)
K Avatar autora Kateřina | 19.12.2020
Přátelské jednání, ochota, rychlost dodání vše super. Moc děkuji
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 20.12.2020
Také moc děkujeme a přejeme příjemné svátky a hlavně zdravý a hravý nový rok 2021.
LH Avatar autora Lukáš Hradil | 12.12.2020
Fajn... :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 15.12.2020
U nás taky fajn ... děkujeme :)
KP Avatar autora Kateřina Pindejová | 11.12.2020
velmi, krásné
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 11.12.2020
Děkujeme, paní Kateřino. Krásné svátky.
KB Avatar autora Kateřina Brejšová | 10.12.2020
Naprosto skvělé! Těším se až si hru zahrajeme.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 11.12.2020
Děkujeme za milou reakci a přejeme hodně hezkých chvil z naší Tramvají 1910:-)
L Avatar autora Ladis | 10.12.2020
Super,bez problémů.Od objednání až po výdej!
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 10.12.2020
Moc děkujeme za pochvalu. Vážíme si toho a také nás to zavazuje nepolevit. :)
AH Avatar autora Alena Hasáková | 10.12.2020
Pohoda a spokojenost - vše (od objednání až po vyzvednutí) proběhlo bezchybně podle plánu - věřím, že dárek, který jsem ještě neotevřela, protože ho předávám Ježíškovi, potěší stejně. Upřímné díky tvůrcům i organizátorům projektu - a všem fanouškům historie i současnosti Českého Těšína přeji radostné Vánoce a vše nejlepší do nového roku - hlavně zdraví a brzký návrat do normálního života! Alena
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 10.12.2020
Mockrát děkujeme za krásnou reakci. Povzbuzuje nás to velmi do další práce. Také přeji za celý náš tým krásné, pohodové a hravé Vánoce. Hlavně hodně zdraví a příjemných chvil prožitých v kruhu rodinném i s přáteli.
KK Avatar autora Karin Kaletová | 10.12.2020
Naprostá spokojenost. E-mailová komunikace, od objednání až po samotné avízo k vyzvednutí, byla perfektní, děkuji. Už se těším, až se celá rodina během vánočních svátků u této hry sejdeme a společně se dobře pobavíme, alespoň co jsem si o této hře přečetla, bude to velmi zajímavé, děkuji. Přeji Vám příjemně prožitý adventní čas i v této nelehké době covidové, krásné vánoční svátky a do nového roku jen vše dobré. Krásný den Karin
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme moc za milou reakci. Hřeje to hezky u srdéčka. Za celý náš tým taky přejeme krásné, pohodové a hlavně hravé vánoční svátky, prožité hlavně ve zdraví a klidu.
OB Avatar autora Ondřej Bubla | 10.12.2020
Moc spokojený
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 10.12.2020
To jsme moc rádi:-)
ZL Avatar autora Zdeňka Legerská | 10.12.2020
Hra mne zaujala tématem. Do Těšína to nemám daleko a o těšínské tramvaji jsem už něco málo věděla. Takže když na mne na FB vyskočila reklama, vůbec jsem neváhala a objednala. Do minuty mi zvonil telefon, aby si paní Zuzana ověřila, jestli jsem jsem si správně zvolila výdejní místo, když jsem zvolila vzdálenější Jasennou. Taková péče mne rozněžnila, takže jsem rovnou objednala ještě jednu hru. Teď už se moc těším, až je obdarovaní rozbalí a začne litý boj. Děkuji za nápad a skvělou komunikaci. Přeji hodně štěstí a spokojených hráčů.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme moc Zdeničko. Ať se vám hra dobře hraje a prožijete s ní hodně hezkých okamžiků - hlavně pospolu. Díky i za milou osobní pochvalu Zuzana
JR Avatar autora Jaroslav Rabajda | 10.12.2020
Skvělý počin !
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme Jardo, věříme že se nám zachováte věrnost i do budoucna. Hezké vánoce.
Nahoru
21 položek celkem