Děkujeme všem, kteří jste si zakoupili hru Tramvaj 1910 ... už vyhlížeme rozšíření hry Tramvaj 1910 . Neposedné karty s unikátním odznakem připomínající historickou trmavaj v Těšíně. Těšíme se na podzim. :)

Hodnocení obchodu

5,0 29 hodnocení
5
29x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZT Avatar autora Zuzana Trinkmocova | 23.5.2021
Spokojeni
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 27.5.2021
To jsme rádi, děkujeme.
P Avatar autora Petr | 1.5.2021
Vše skvělé, obchod i hra. Těším se na rozšíření.????
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 1.5.2021
My už se taky těšíme Petře...To bude jízda!... snad to letos vše klapne. Děkujeme za hodnocení a mějte se krásně.
VV Avatar autora Věra Valterová | 7.4.2021
Příjemné jednání, rychlost, kvalitní zpracování. Už se těšíme na rozšíření hry.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme za milé hodnocení a přejeme krásné dny.
LS Avatar autora Lenka Sieravská | 6.4.2021
Vše v naprostém pořádku, rychlost, ochota, doporučuji...
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme velmi za příznivé hodnocení.
M Avatar autora Mája | 2.4.2021
Velká spokojenost, dárek pro tramvaják z Prahy ????
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 2.4.2021
Moc děkujeme a přejem hodně zábavy.
T Avatar autora Tomáš | 20.3.2021
Hra došla v pořádku za pár dní,všem doma se nám líbí :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 2.4.2021
To nás těší ... a věříme, že se Vám bude líbit i rozšíření.
Avatar autora | 20.3.2021
+ Zajímavý sortiment
+ Rychlost vyřízení objednávky

K Avatar autora Káta | 18.3.2021
Rychlé zaslání, hra je moc fajn i pro mého 4,5 letého syna (hrajeme jednodušší verzy).
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 19.3.2021
Děkujeme za milé hodnocení. Užijte si tramvajové zábavy.
M Avatar autora Mirka | 15.3.2021
Vše v naprostém pořádku, hra bezvadná, mohu jen doporučit :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 15.3.2021
Děkujeme moc za milé hodnocení, paní Mirko. Ať se Vám hra hezky hraje.
KJ Avatar autora Karel JAKUBŮ | 21.2.2021
Hra je jednoduchá, dorazila velice rychle. Jsem spokojen. Jen doufám, že zaniklých tramvajových tratí nebude přibývat, a to ani lokálních železnic, sice by byly hry hezké, ale toto naše dědictví je třeba rozvíjet a nikoliv rušit, i navzdory "BUDE LÍP" vládě. ;-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 21.2.2021
Děkujeme moc, pane Karle... naše trať zanikla bohužel díky rozdělení města a politice jako takové. Věřím, že jiné tratě již toto ani nic jiného nepotká.
D Avatar autora Daniela | 14.2.2021
Perfektní komunikace, rychlé doručení
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 14.2.2021
Děkujeme moc za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená, paní Danielo.
Avatar autora | 14.2.2021
+ Rychlost, přesnost, přívětivost jednání

P Avatar autora Petra | 14.2.2021
Velká spokojenost se zbožím i dodáním. Hra vypadá velice dobře, má zajímavé téma a české autory. Doporučuji.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 14.2.2021
Děkujeme paní Petro, za milou reakci. Přejeme mnoho hezkých chvil z naší těšínskou tramvají:-)
Avatar autora | 6.1.2021
+ Komunikace

Avatar autora | 25.12.2020
Bez problému, vše funguje.
L Avatar autora Lukáš | 22.12.2020
skvělé! krásné i vtipné provedení, zábavná pravidla. dodání expresní, komunikace s tvůrci jak u štamprle!
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 23.12.2020
Milý Lukáši ... děkujeme Ti a přejeme, aby tvoje tramvaj vždy dojela na konečnou a měla spousty zajímavých zastávek života. krásné svátky a úspěšný rok 2021. :)
K Avatar autora Kateřina | 19.12.2020
Přátelské jednání, ochota, rychlost dodání vše super. Moc děkuji
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 20.12.2020
Také moc děkujeme a přejeme příjemné svátky a hlavně zdravý a hravý nový rok 2021.
Avatar autora | 13.12.2020
Obchod až na nemožnost platby kartou proběhl dobře. Proč nešlo platit kartou nikdo neví Výhoda osobního převzetí.
LH Avatar autora Lukáš Hradil | 12.12.2020
Fajn... :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 15.12.2020
U nás taky fajn ... děkujeme :)
Avatar autora | 11.12.2020
+ Bezproblémový nákup a doručení

Nahoru
29 položek celkem