Hodnocení obchodu

5,0 55 hodnocení
5
55x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AV Avatar autora Aleš Vosyka | 3.10.2021
OK
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 3.10.2021
Ok ... Tramvajáku. :)
Avatar autora Ema Štěpařová | 1.10.2021
Vše v naprostém pořádku, děkuji :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 1.10.2021
Děkujeme a a't se Vám hra líbí. :)
T Avatar autora Thomas | 27.9.2021
Spokojený
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 1.10.2021
To jsme rádi, děkujeme.
P Avatar autora Peter | 24.9.2021
Spokojný
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 1.10.2021
To jsme rádi, děkujeme.
Avatar autora | 27.7.2021
Rychlé vyřízení. Skvělá hra.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 6.10.2021
Děkujeme za pochvalu. těší nás, že jste spokojení. :)
Avatar autora | 25.7.2021
Všechno proběhlo jak má, není co dodat
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 6.10.2021
Díky moc za hodnocení. :)
ZT Avatar autora Zuzana Trinkmocova | 23.5.2021
Spokojeni
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 27.5.2021
To jsme rádi, děkujeme.
P Avatar autora Petr | 1.5.2021
Vše skvělé, obchod i hra. Těším se na rozšíření.????
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 1.5.2021
My už se taky těšíme Petře...To bude jízda!... snad to letos vše klapne. Děkujeme za hodnocení a mějte se krásně.
VV Avatar autora Věra Valterová | 7.4.2021
Příjemné jednání, rychlost, kvalitní zpracování. Už se těšíme na rozšíření hry.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme za milé hodnocení a přejeme krásné dny.
LS Avatar autora Lenka Sieravská | 6.4.2021
Vše v naprostém pořádku, rychlost, ochota, doporučuji...
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme velmi za příznivé hodnocení.
M Avatar autora Mája | 2.4.2021
Velká spokojenost, dárek pro tramvaják z Prahy ????
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 2.4.2021
Moc děkujeme a přejem hodně zábavy.
T Avatar autora Tomáš | 20.3.2021
Hra došla v pořádku za pár dní,všem doma se nám líbí :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 2.4.2021
To nás těší ... a věříme, že se Vám bude líbit i rozšíření.
Avatar autora | 20.3.2021
+ Zajímavý sortiment
+ Rychlost vyřízení objednávky

NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 9.9.2021
To nás těší a děkujeme.
K Avatar autora Káta | 18.3.2021
Rychlé zaslání, hra je moc fajn i pro mého 4,5 letého syna (hrajeme jednodušší verzy).
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 19.3.2021
Děkujeme za milé hodnocení. Užijte si tramvajové zábavy.
M Avatar autora Mirka | 15.3.2021
Vše v naprostém pořádku, hra bezvadná, mohu jen doporučit :-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 15.3.2021
Děkujeme moc za milé hodnocení, paní Mirko. Ať se Vám hra hezky hraje.
KJ Avatar autora Karel JAKUBŮ | 21.2.2021
Hra je jednoduchá, dorazila velice rychle. Jsem spokojen. Jen doufám, že zaniklých tramvajových tratí nebude přibývat, a to ani lokálních železnic, sice by byly hry hezké, ale toto naše dědictví je třeba rozvíjet a nikoliv rušit, i navzdory "BUDE LÍP" vládě. ;-)
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 21.2.2021
Děkujeme moc, pane Karle... naše trať zanikla bohužel díky rozdělení města a politice jako takové. Věřím, že jiné tratě již toto ani nic jiného nepotká.
D Avatar autora Daniela | 14.2.2021
Perfektní komunikace, rychlé doručení
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 14.2.2021
Děkujeme moc za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená, paní Danielo.
Avatar autora | 14.2.2021
+ Rychlost, přesnost, přívětivost jednání

NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 5.11.2021
Díky moc za hodnocení. :)
P Avatar autora Petra | 14.2.2021
Velká spokojenost se zbožím i dodáním. Hra vypadá velice dobře, má zajímavé téma a české autory. Doporučuji.
NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 14.2.2021
Děkujeme paní Petro, za milou reakci. Přejeme mnoho hezkých chvil z naší těšínskou tramvají:-)
Avatar autora | 6.1.2021
+ Komunikace

NG Avatar autora NeNo games (Administrátor) 5.11.2021
Díky moc za hodnocení. :)
Nahoru
55 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení